тиждень трудового навчання

З 8 квітня по 12 квітня 2024 року у нашому закладі освіти пройшов  тиждень трудового навчання! Ми раді поділитися з вами відеозвітом, який узагальнює всі наші досягнення та творчість цих днів.

В рамках тижня відбулися заходи, які охопили усіх учнів школи  під час проведення яких, діти мали змогу продемонструвати свої уміння та здібності в різних конкурсах та вікторинах. Учні школи старанно готувалися до предметного тижня і представили багато цікавого матеріалу у вигляді малюнків, аплікацій, доповідей. Предметний тиждень пройшов на високому рівні. Діти показали гарні   знання, вміння та зацікавленість предметом.

Під час проведених заходів ставилися такі завдання: створення сприятливих умов для всебічного розвитку кожного учня, формування компетентностей творчої діяльності, саморозвитку та самоосвіти; розвиток практичних навичок творчості та критичного мислення; формування культури роботи з різноманітними інструментами; сприяння обґрунтованому вибору професії з урахуванням здібностей, уподобань та інтересів; виховання активної життєвої позиції, готовності до постійного навчання та самовдосконалення; створення умов для особистісно-орієнтованого навчання та розвитку.

Вчителі трудового навчання застосовували нестандартні та нетрадиційні методи, спрямовані на розвиток творчості та ініціативності учнів.

Велика подяка вчителям, батькам та нашим надзвичайно талановитим дітям за активну участь та творчий підхід до кожного завдання під час цього заходу. Ваші зусилля та робота внесли значний внесок у створення цього яскравого та корисного для всіх заходу. Дякуємо за вашу невтомну працю та вагомий внесок у розвиток нашої шкільної спільноти!

Тиждень трудового навчання

Цей запис був опублікований в Новини.