Зелений клас-зелений світ

З кожним роком розвиток урбанізації нашого життя збільшується і ми все більше віддаляємося від природи. Переважно більшість часу проводимо у закритих приміщеннях, надаємо перевагу транспорту, а не прогулянкам на свіжому повітрі. А це все може негативно впливати на наше здоров’я.
Тому, щоб зменшити вплив негативних факторів, вже давно люди намагаються свої оселі, робочі та навчальні приміщення зробити зеленими.
Зелені квіти – це справжні помічники для здоров’я. Вони очищують повітря від вуглекислого газу, наповнюють кімнату приємним ароматом та підвищують настрій, створюючи затишну атмосферу. А ще виховують самостійність, охайність та любов до природи, бо за квітами потрібно обов’язково доглядати.
Саме тому, з метою озеленення шкільних приміщень, розширення знань про користь рослин, розвитку вміння і потреб дітей піклуватися про рослини, виховання почуття любові до природи, відповідальності, наш заклад бере участь у проекті «Зелений клас-зелений світ».
Учні кожного класу, а також вихованці дошкільних груп висадили квіти у горщики, доглядають за ними, слідкують за динамікою росту.
Щоб був наш світ зеленим.
Потрібно починати з себе.
Квітку вдома посади.
І природі допоможи!

Цей запис був опублікований в Новини.